Kelebihan Bersama Team Kami

Kami Adalah Team Yang Konsisten Dengan Peningkatan Jualan & Recruitment Tertinggi Serta Team Yang Mempunyai Sistem Jualan Dan Marketing Terhebat!

Nak Buat Duit Cara Mudah Dengan BeONE Tanpa Perlu Berjumpa Orang Ramai Di Luar Sana ?

Cara Baru & Interaktif Hasilkan Pendapatan!

Yang akan membantu menjual sim Beone dan membina networking dengan cepat dan berkesan!

Sistem Bantu Mula

Ini Sebab Kenapa Anda Perlu Sertai Team Kami

Di SimkadBeone.com kami telah sediakan sistem yang memudahkan pengurusan jualan untuk anda terus memulakan perniagan simkad Beone dan membina networking secara atas talian.

SimkadBeone.com

Anda akan mendapat website promosi yang lengkap dengan feature hebat seperti ini bagi membantu anda melakukan promosi dan penajaan secara automatik.

Setiap tempahan dari prospek akan terus kepada anda. Kini anda sudah jimat Beribu-ribu Ringgit untuk membuat website yang hebat seperti ini!

Bukan sekadar website, anda turut dibekalkan "Ayat Copywriting Whastsapp" untuk Close sale yang datang melalui whastsapp. Teknik bagaimana cara nak tukarkan prospek kepada pembeli!

Jangan risau, anda tidak keseorangan. Sistem Auto Dealer Recruit kami akan bantu memberi bimbingan cara untuk mula menjana income didalam program BeONE ini. Downline anda juga akan dibimbing dengan sistem ini!

Kami sediakan bahan-bahan promosi Online/Offine seperti banner, flyer, video dan pembelajaran kepada anda. Group support untuk tujuan membantu anda sekiranya menghadapi masalah juga tersedia. Ini lah keuntungan bila ada bersama team ini!

Kenapa Perlu Website?

Website berfungsi sebagai kedai online untuk anda menjual dan memberi informasi produk kepada orang ramai. Kelebihan memiliki website adalah :-

Menyakinkan Pengguna

Memiliki website menjadikan pelanggan akan lebih yakin untuk berurusan dengan anda.

Memudahkan Pesanan

Anda dapat mengelak daripada menjawab soalan yang sama berulang-kali serta tidak perlu berkongsi gambar sehingga memakan memori telefon pintar anda.

Beroperasi 24Jam

Website boleh dibuka sepanjang masa oleh pelanggan anda. Ia boleh dicapai dari mana-mana sahaja pada bila-bila masa.

beone prepaid

Aplikasi SBM Team

Muat turun aplikasi team kami dan log masuk untuk pembelajaran dan menguruskan jualan anda.

  • Minimum Requirements :
  • Android 4.4 and up
  • Internet data plan
Kelebihan Website SBM

Ciri-ciri Menakjubkan & Meyakinkan

Berikut adalah senarai fungsi sistem yang ada di dalam SBM dan boleh memberi manfaat kepada perniagaan BeONE anda

Smart Link

Anda akan dibekalkan e-commerce site hebst seperti ini dengan link id anda sendiri dan sedia untuk dipromosikan kepada pelanggan anda.

Ecommerce

Memudahkan pelanggan memilih produk dan memproses bayaran secara online. Sistem akan menyimpan semua data pelanggan anda.

Invoic

Invois dan tracking code tempahan akan dihantar secara automatik kepada pelanggan. Rekod & invois jualan anda juga tersedia!

Follow Up

Sistem follow up kami akan menghantar emel secara berkala kepada Prospek yang belum melakukan pembayaran.

Save Cookies

Sistem website menyimpan Cookies ID anda di browser setiap prospek yang anda perkenalkan

Apps Dashboard Pro

Pelbagai menu dan feature yang menarik ada di dalam apps dashboard untuk memudahkan pengurusan website anda

Mobile Friendly

Ditampilkan dengan baik pada smartphone Android atau iPhone, tablet, dan laptop atau computer

Statictik Report

Lihat dengan tepat statistik pelawat website, transaksi jualan simkad dan pendaftaran agen baru

Kemaskini Percuma

Webiste ini akan setiasa dikemaskini mengikut peredaran zaman dan sentiasa percuma

Kami yakin 100% dengan sistem ini anda dapat tingkatkan sale & mempunyai lebih masa untuk besarkan empayar bisnes ini

beone prepaid

Daftar Pengedar Sekarang

Jom bersama kami hari ini dan dapatkan "Laman Web Promosi S.B.M" seperti ini secara "PERCUMA" untuk memudahkan anda memperkenalkan Beone kepada orang lain.

Sudah jadi pengguna dan ingin jana pendapatan?
Naik Taraf Sekarang

Soalan Lazim SBM

Klik pada Soalan untuk membaca Jawapan

Macam tak percaya je kan, sistem mahal macam ini diberikan percuma. Ianya memang percuma untuk team kami.

Anda perlu menjadi BSE di team kami untuk akses kepada S.B.M secara percuma.

Tak perlu risau, sistem Auto dealer Recruit Team kami akan bimbing ahli baru yang join dengan anda. biar meraka dapat ilmu 100% bagaimana nak mulakan bisnes ini dan info penting. Anda pula teruskan fokus promosi untuk dapatkan BSE baru tanpa habiskan banyak masa membantu ahli baru join

Harap Maaf, "KIT SISTEM BANTU MULA" hanya untuk kegunaan ahli di team kami sahaja. Walaubagaimanapun pihak kami telah sediakan tool web promosi kepada anda.
Klik Sini
beone prepaid

Selepas PKP Kita Diduga. Kini BeONE Sediakan Sinar Baru. Kami Akan Guide Bantu Anda Jana Income RM2000 Sebulan.

beone prepaid