Dealer Terawal BeONE Prepaid Diperlukan

BEONE Network Sdn Bhd yang menyediakan perkhidmatan mudah alih untuk internet, data dan teks yang menggunakan rangkaian Celcom mengundang individu yang terjejas dengan Covid-19 untuk meningkatkan pendapatan dengan menjadi usahawan telco.

Anda boleh mulakan bisnes telco dengan modal permulaan yang sangat rendah.

HARGA SIMKAD DAN PLAN BEONE

Harga pek permulaan BeONE hanyalah RM10 sahaja (RM5 kredit telah tersedia). Simkad BeOne Prepaid sangat mudah dijual kerana plan yang ditawarkan adalah sangat murah dan menarik.

Kelebihan menjadi pengguna Beone, apabila menambah nilai RM10 sahaja terus dapat:

 • 30 hari tempoh validity kredit
 • Unlimited call Beone ke Beone

Dengan hanya RM10, pengguna boleh langgan salah satu plan KUASA 10 didalam gambar dibawah:

Kuasa 10 | RM10 Sebulan

Kuasa 30 | RM30 Sebulan

 • Unlimited call all line
 • Unlimited Social Chat
 • 30GB data high speed
 • 10GB data basic
 • Add on data RM10 untuk 10GB

Plan hot lain sedang dirangka, official akan diumumkan tidak lama lagi.

Plan seperti di atas mampu meletupkan dan memberi saingan sengit terhadap telco lain dalam segmen plan prepaid yang sama. dengan ada nya plan yang sangat murah seperti ini, sudah tentu simkad beOne prepaid akan mempunyai permintaan yang tinggi terutama golongan muda remaja.

Plan seperti ini juga mampu menarik minat mereka yang nak jana income sampingan atau sepenuh masa kerana sudah pasti ia sangat mudah dijual.

DEALER TERAWAL DIPERLUKAN

Bagi merancakkan lagi pemasaran, pihak Beone Prepaid memerlukan rakan niaga seperti anda sebagai dealer / pengedar SIM Beone dengan secara tidak langsung membuka peluang kepada yang berminat untuk menjana pendapatan komisen secara aktif dan pasif dengan hanya mempromosikan simkad.

Jenis Jenis Komisen

1. Komisen Jualan Simkad

HQ Beone membekalkan simkad kepada anda (BSE) dengan harga RM4.50 manakala harga jualan adalah RM5.00. Ini bermakna, pendapatan jualan bagi sekeping simkad adalah sebanyak RM0.50.

2. Komisen Topup Pelanggan

Komisen berdasarkan jumlah topup pelanggan anda. Berapa mereka topup, anda dapatlah komisen % berdasarkan hierarchi level ahli downline anda. BeOne menawarkan potensi pendapatan sehingga 5 level. Ini bermakna anda boleh menjana pendapatan dari topup ahli downline anda sehingga level 5 iaitu level 1 sebagai direct, dan 4 level lagi sebagai overriding dengan KPI yang telah ditentukan. Selagi mereka terus topup, selagi itu anda terus akan diberi komisen. Mereka boleh topup di mana sahaja tidak kira topup di kedai atau topup secara Online, anda tetap akan diberi komisen

komisen beone

3. Komisen Jualan Topup

Sekiranya mana-mana pengguna membuat tambah nilai BeONE Prepaid melalui anda, anda akan menerima komisyen sebanyak 5% daripada jumlah tambah nilai. Sebagai contoh, sekiranya pengguna tambah nilai RM30 BeONE Prepaid, anda akan menerima komisyen sebanyak RM1.50 bagi setiap tambah nilai yang dibuat.

4. Komisen Lantikan BSE

Anda akan menerima insentif sebanyak RM15 untuk setiap pendaftaran BSE baharu.

Yuran Dealer RM50

Jika anda berminat untuk menjadi pengedar untuk mempromosi dan buat duit dengan simkad BeOne ini, yurannya adalah sebanyak RM50 dan anda mendapat:

 • ID Ejen (BSE-ID)
 • 1 No ewallet (Sim Ejen) + Reload RM5
 • 2 Stok Sim Jualan
 • Latihan mingguan (Microsoft Teams)
 • Website promosi
 • Group Support (Whatsapp)
 • Kit Dealer Team SBM

Harga simkad untuk dealer resctok hanya RM4.50 untuk 1pcs.

Dealer terawal mampu melonjakkan income sehingga 5 angka dengan sangat pantas. lebih-lebih lagi jika anda bersama Team kami menjadi dealer terawal BeOne Prepaid kerana kami menawarkan marketing Plan & Networking yang sangat menarik dimana dimana ia sangat membantu dealer-dealer kami buat networking dan sales.

KELEBIHAN SERTAI TEAM KAMI

Nak Buat Duit Cara Mudah Dengan BeONE Tanpa Perlu Berjumpa Orang Ramai Di Luar Sana ?

Cara Baru & Interaktif Hasilkan Pendapatan! yang akan membantu anda menjual simKad BeONE dengan cepat dan berkesan. Team Kami ada caranya.

Sila klik butang dibawah untuk info lanjut kelebihan yang akan anda dapat jika sertai Team kami.