Cara Daftar Dealer BeONE Prepaid

BeONE Network Sdn Bhd menawarkan kepada anda peluang perniagaan dalam industri telekomunikasi. Jom sertai kami sebagai Pengedar BeONE Prepaid (BSE).

dealer beone

Tahukah anda?

Sebanyak 70 hingga 80 peratus daripada 40 juta pengguna telco masih menggunakan perkhidmatan prepaid/prabayar di negara ini.

Pasaran prabayar sangat besar. Jadi sekiranya anda ingin mencuba atau nak jadikan bidang telekomunikasi sebagai satu kerjaya, anda boleh mulakan daripada sekarang kerana hari ini boleh dikatakan majoriti rakyat malaysia memiliki telefon bimbit.

Jika banding dengan produk lain di pasaran, produk telco bukan produk sampingan kerana ini juga merupakan satu keperluan pada hari ini. Semua orang guna . Pelajar sekolah pun sudah ada telefon bimbit sendiri.

Daftar Dealer BeONE Prepaid
Pasaran Prabayar Di Malaysia

keuntungan boleh diwarisi

BeONE juga menerapkan konsep keuntungan boleh diwarisi yang mana apabila seseorang usahawan yang menyertai BSE BeONE dilanda musibah, keuntungan tersebut akan diwarisi oleh warisnya sama ada isteri atau anak-anaknya.

“Contohnya, kalau kerja dekat luar, kita makan gaji. Anak dan isteri tidak akan mewarisi gaji tersebut. Tetapi dengan pendapatan BeONE ini, dia boleh diwarisi ke generasi seterusnya”

Daftar Dealer BeONE Prepaid
Simulasi Pendapatan BSE BeONE

BAGAIMANA UNTUK SERTAI?

1.Sekiranya anda pengguna baru yang ingin melakukan pendaftaran atau ingin mendapatkan maklumat lanjut, boleh berbuat demikian di :

2.Jika anda adalah pengguna sedia ada BeONE Prepaid, anda boleh naik taraf akaun pengguna kepada BSE dengan klik butang bawah.

Leave a Comment